Motion Coverband boeken?

motion coverband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Motion Coverband boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Motion Coverband

In het pittoreske Wintelre is waar het vier jaar geleden allemaal begon. Vijf muzikanten die besloten samen muziek te gaan maken met als doel te gaan optreden. De eerste optredens volgde al snel en dat smaakte naar meer. Het verlangen om van ieder feest een knalfeest te maken werd steeds groter. Mede door dit enthousiasme hebben wij inmiddels 30 boekingen per jaar en kunnen zij niet wachten om de agenda nog meer te vullen.

De band heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en is een volwassen band geworden maar is hun speelsheid nooit verloren. Een avond tussen het publiek is bepaald niet zonder risico’s. Je zal zeker niet de eerste zijn die met een bezwete blouse en pijnlijke voeten maar een voldaan gevoel naar huis gaat.

Boekingen Motion Coverband

Zij hebben een repertoire dat gaat van disco medleys tot de hits van nu. De band kent de klassiekers en steekt deze net in een ander jasje met hier en daar een verrassing. Natuurlijk zijn verzoekjes ook altijd welkom! Kwaliteit en sfeer is wat telt voor Motion. Daar zullen de bandleden onder leiding van een prettig gestoorde frontvrouw voor zorgen. Zij zullen er alles an doen om er een onvergetelijk feest van te maken.

Motion is te boeken mét of zonder blazerssectie.

Kom in de stemming

Motion Coverband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Motion Coverband te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Motion Coverband wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Motion Coverband viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Motion Coverband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Motion Coverband boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Motion Coverband kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Motion Coverband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!