Niels Proost boeken

Niels-Proost-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 tot 120 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Niels Proost boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Niels Proost

Tot zo’n 10 jaar geleden maakte Niels muziek op zolder. Tot het moment SlamFM zijn akoestische versie van “This is what it feels like” hoorde en hem uitnodigde om deze live in de studio te komen doen. Al snel kwam toen het besef dat de zolder niet groot genoeg was om te blijven.

Boekingen Niels Proost

In kroegen en sportkantines, maar ook op privé- en bedrijfsfeestjes genieten velen inmiddels van zijn stemgeluid, enthousiasme en afwisselende muziekstijl. Niels zingt tijdens zijn optredens een mix van nummers van diverse Top 40 artiesten. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Denk aan Bruno Mars, Jeroen van der Boom en The Black Eyed Peas. Maar ook wat oudere Nederpop zoals van Doe Maar, The Scene en De Dijk. En een uitstapje af en toe naar een nummertje van Andre Hazes, Wolter Kroes of Tino Martin maakt hij zonder problemen.

Kortom: voor elk wat wils!

Kom in de stemming

Niels Proost boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Niels Proost te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Niels Proost wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Niels Proost viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Niels Proost online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Niels Proost boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Niels Proost kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Niels Proost boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!