Vanaf vandaag is het zover, het nieuwe album van Jannes is nu overal verkrijgbaar. ‘Het Beste Van’ is een speciaal album om te vieren dat Jannes 10 jaar bezig is als zanger en bevat naast al zijn grote hits ook 4 nieuwe nummers.

Om deze nieuwe CD te vieren is er vanavond voor genodigden een exclusieve show waar ongeveer 1000 fans samen met Jannes een groot feest tegemoed gaan.

De sympathieke volkszanger kan inmiddels wel gerekend worden tot één van de grootheden van het Nederlandse lied. Na tien jaar, tien albums, uitverkochte zalen en vele grote hits is het dan ook tijd geworden voor een verzamelalbum genaamd “Het Beste Van”. Naast de grootste hits van Jannes zoals ‘Dam dam’, ‘Een beetje meer’ en ‘Ietsie pietsie’ zijn op dit album vier nieuwe nummers te vinden.

Het succesvolle schrijversduo Emile Hartkamp en Norus Padidar hebben wederom vrolijke, zomerse meezinghits geschreven die het geluid van Jannes typeren. “Het beste van” geeft een indrukwekkend overzicht van alle hits die Jannes de laatste tien jaar op zijn naam heeft geschreven.

Jannes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade