A.s. maandag 29 april is het precies 15 jaar geleden dat het eerste optreden van Stef Ekkel als solo-artiest plaatsvond. In zijn woonplaats Kampen werd destijds de basis gelegd voor een zeer succesvolle carrière.

Hij had onnoemelijk veel hits en deed ontelbare optredens door heel Nederland. Hij was te zien op TV o.a. bij het Muziekfeest op het Plein van de TROS, Hart voor muziek, TV Oranje, Brabant Party, De Regiotap, Fans (SBS6) en Sterren.nl.

Er verschenen diverse cd-albums en dvd’s en hij zong een duet ("De Smokkelaar") met de nestor van het Nederlandstalige lied: Johnny Hoes. In november 2009 ontving Stef zijn eerste gouden plaat voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren van zijn "Woonboot". Stef heeft een onmiskenbaar eigen stemgeluid en zingt altijd loepzuiver! Daardoor weet Stef elk publiek moeiteloos voor zich te winnen. Op 29 april a.s. staat Stef in de AHOY hal te Rotterdam tijdens de NACHT VAN ORANJE. Daarna gaat hij meteen door naar de feesttent in Made, dus u kunt hem op de dag zelf feliciteren.

Als we alle hits van Stef zouden opnoemen zou de lijst te lang worden, dus volstaan we met een kleine greep uit zijn erelijst:

– Op een terrasje
– De Griekse melodie
– De Woonboot
– Het stadje Kufstein
– De smokkelaar
– Waarheen waarvoor
– Laat de glazen nu maar klinken
– Marina
– Dan ben ik weer thuis