In april 2015 zit Marco Borsato 25 jaar in het vak en Marco vindt dat dit jubileum zeker gevierd moet gaan worden. Dit jubileum wil hij heel graag samen met jullie vieren! Marco; “Zonder jullie nooit aflatende steun had ik dit jubileum immers niet kunnen halen en daarom vind ik dan ook dat jullie erbij horen te zijn.”

Marco laat verder weten; “Ieder jaar organiseert mijn fanclub in samenwerking met mij een fanclubdag en altijd is het een dag waar ik erg naar uitkijk. Een fanclubdag is er niet alleen voor mijn fans maar is ook voor mij een feestje! De eerstvolgende fanclubdag zal gehouden worden op zondag 19 april 2015 en met mijn 25-jarig jubileum in deze zelfde maand belooft dit wel een heel bijzondere fanclubdag te gaan worden! De fanclubdag zal plaatsvinden in het ‘Hart van Holland’ in Nijkerk, een locatie die we al eerder bezochten en waar iedereen razend enthousiast over was.

Met het fanclubteam zal er nog heel wat overlegd gaan worden maar een aantal dingen kan ik alvast verklappen. Mijn medecoach bij The Voice of Holland, en tevens mijn vriend, Ali B. zal aanwezig zijn en hij zal samen met mij terugkijken op mijn carrière. Wanneer muziek al 25 jaar je vak is mag muziek op zo’n dag dan ook zeker niet ontbreken en daar gaan we voor zorgen! Zo geven we fans de kans met of voor mij te zingen maar ook zullen mijn bandje en ik uiteraard voor jullie gaan optreden!!