3 j`s komt met een speciale Songfestival-editie van hun laatste album ‘Dromers en Dwazen’. Op de nieuwe versie, die verschijnt op 4 februari, staat het winnende liedje + de 4 overige Songfestivaltracks. Naast de 5 songfestivaltracks staan er op de nieuwe versie ook vijf live songs uit de Heineken Music Hall.

Op 4 februari verschijnt ook een nieuwe live DVD met de titel ‘Pluche, Zweet en tranen/Theatertoer 2010’. Deze DVD bevat de live registratie van alle songs die ze tijdens de gelijknamige theatertoer speelden, meer dan 20 songs passeren de revue.

Bij deze DVD zit tevens dezelfde bonus CD die ook bij de songfestival versie van Dromers en Dwazen wordt toegevoegd.

Vanaf 7 januari kun je op de vrijdagavonden via Nederland 1 het programma ‘3JS Op weg naar het Songfestival’ bekijken. Hierin zijn onder meer een kijkje bij de schrijf en opnamesessies van de nieuwe liedjes te zien. Op 30 januari zal bij het Nationaal Songfestival het nummer gekozen gaan worden waarmee 3JS ons land in Düsseldorf zal gaan vertegenwoordigen. De keuze gaat gemaakt worden aan de hand van de mening van een vakjury en input vanuit het publiek. Er zijn in totaal 5 gloednieuwe liedjes waaruit gekozen kan gaan worden.

3 J`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron: Sterren.nl