Op vrijdag 7 januari start de TROS met de docusoap 3 J`s OP WEG NAAR HET SONGFESTIVAL. In deze vierdelige, wekelijkse soap ziet de kijker de voorbereidingen van Jan Dulles, Jaap de Witte en Jaap Kwakman voorafgaand aan het nationale muziekevenement.

We reizen onder meer met de heren af naar Frankrijk waar ze in alle rust schrijven aan de vijf nummers die ze tijdens het NATIONAAL SONGFESTIVAL ten gehore zullen brengen.

In de soap geven 3JS vast een voorproefje van de vijf songs waarvan de titels inmiddels bekend zijn: ‘De Stroom’, ‘Je Vecht nooit Alleen’, ‘Toen Ik Jou Vergat’, ‘Ga Dan Niet’ en ‘Weelderig Waardeloos’.Tussen de voorbereidingen van het Songfestival door hebben Jan, Jaap en Jaap vanzelfsprekend ook nog ‘gewoon’ optredens in het land. Het is een drukke en hectische tijd voor de mannen en in 3JS OP WEG NAAR HET SONGFESTIVAL krijgen we een indruk van het dagelijkse leven van het Volendamse trio.

De live-uitzending van het NATIONAAL SONGFESTIVAL is op zondag 30 januari. Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert de avond vanuit Studio 21 in Hilversum. Tijdens het programma bepalen een jury en de kijkers thuis ieder voor vijftig procent met welk nummer 3JS Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in mei 2011 in Düsseldorf.

3 J`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:De Sterrenparade