Het Nationaal Songfestival, waarin zal worden bepaald met welk nummer de 3 JS Nederland gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2011 in Düsseldorf vindt plaats op zondag 30 januari 2011.

Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte schreven onlangs de nummers ‘Nooit Alleen’, ‘Je Verliest en Je Wint’, ‘Geef Mij Een Naam’ en ‘Toen Ik Jou Vergat’ tijdens een schrijfsessie in Frankrijk. Aan het vijfde liedje moet nog worden gewerkt.

Vandaag is bekendgemaakt dat in aanloop naar het Nationaal Songfestival een vierdelige soap wordt uitgezonden die de 3JS volgt op weg naar het songfestival. In deze soap ziet de kijker de voorbereidingen van Jan Dulles, Jaap de Witte en Jaap Kwakman voorafgaand aan het nationale muziekevenement. Zo reist de camera met de heren mee naar Frankrijk waar ze, in alle rust, schrijven aan de vijf nummers die ze tijdens het Nationaal Songfestival ten gehore zullen brengen.

Terug in Nederland bereiden de 3JS zich, tussen de reguliere optredens door, verder voor op hun deelname. De soap wordt uitgezonden op vrijdag 7, 14, 21 en 28 januari 2011 en werkt toe naar het NATIONAAL SONGFESTIVAL van zondag 30 januari. Die avond wordt duidelijk met welk liedje 3J`s Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf in mei 2011.

3 J`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade