De 3JS zijn gisterenavond op een spectaculaire manier hun concert in het Scheveningse Circustheater gestart. Jan Dulles ontbrak bij aanvang van het optreden. Hij begon het eerste nummer vanuit een nogal ongebruikelijke locatie, het McDonald’s restaurant, terwijl Jaap Kwakman en Jan de Witte al op het podium stonden.

Desondanks speelden de 3JS echter tóch vanaf het begin samen, omdat Jan Dulles via een speciale videoverbinding zichtbaar en hoorbaar in de zaal was. Het verraste publiek kon de bijzondere tocht van Jan Dulles op een groot scherm volgen, waarbij Jan al zingend vanuit een nabij gelegen McDonald’s restaurant door het centrum van Scheveningen naar het Circustheater liep.

De Volendamse zangers zijn onlangs begonnen met hun nieuwe theatertour ‘Dichter Bij De Horizon’. Daarnaast zijn ze sinds kort het gezicht van een nieuwe campagne van McDonald’s. Daarin is te zien dat er steeds een J ontbreekt, omdat hij nog bij McDonald’s geniet van een Menu van de Dag.
Jan Dulles: “Het was natuurlijk een vette knipoog naar de McDonald’s commercial. Het leek ons gaaf om onze fans op deze manier te verrassen. En dat is gelukt. Geweldig leuk om te doen. En de andere J’s kunnen dus best een keertje zonder mij optreden”, besluit hij lachend.