De 3 J`s hebben na 2 schrijfsessies in Frankrijk 7 bruikbare nummers voor het Nationaal Songfestival op 30 januari. Half oktober leverde eerste schrijfweek al vier nummers op; daar kwamen er deze week nog eens drie bij.

Uiteindelijk zullen er vijf worden geselecteerd. Eind december hoopt het trio de nummers af te hebben. Binnenkort zullen de nummers in Brussel worden opgenomen.

Jaap Kwakman bevestigde dat waarschijnlijk alle vijf nummers Nederlandstalig zullen zijn. "Het is nu nog moeilijk om te beslissen welke 2 er afvallen, maar beter 2 te veel dan 2 te weinig. Het zijn totaal verschillende nummers. Er zit ontzettend rustig tussen, uptempo, pop. Er is wel een Engelstalige tekst, maar die gaan we nog vertalen. Er is de mogelijkheid om voor de internationale finale naar het Engels over te stappen, maar wij hebben niet veel te winnen in Europa. We zouden het dan puur doen om het lied meer geschikt te maken voor de luisteraars. Het is een overweging, maar wij twijfelen eraan."

De week verliep overigens niet zonder problemen. Donderdag werd het trio enige tijd vastgehouden in een Franse supermarkt toen er met een camera in de supermarkt gefilmd werd voor de soap. Dat bleek verboden in Frankrijk.

3 J`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bron:De Sterrenparade