Afrojack is kwaad op Paris Hilton omdat hij niets van haar optreden als dj af wist. De Nederlandse dj werkte met Hilton in de studio aan haar nieuwe plaat, maar de 31-jarige socialite verzweeg haar debuut als dj voor haar vermeende ex-vriend. "Ik ben boos, want niemand heeft me het verteld. Ook zij niet", zegt de 24-jarige Afrojack tegen de Amerikaanse radiozender BPM.

"Ik was met haar in Amsterdam en Parijs en dat was leuk", vertelt Afrojack, die volgens geruchten een relatie had met Hilton, maar dit zelf altijd stellig ontkent. Na hun gezamenlijke reizen ging de blondine naar Los Angeles. "Toen zag ik via Google-alerts dat ze als dj optrad. Ik dacht: wat? Echt? Vertel me dat dan!"

De dj was niet bepaald onder de indruk van het optreden van Hilton. "Ik zag het en dacht: wèh." Toch wil hij Paris, die ook door dj Deadmau5 werd afgebrand, niet helemaal de grond inboren.

 "Ik ben geen eikel en wil niemand naar beneden halen. Iedereen moet doen wat diegene gelukkig maakt, om de juiste redenen."

Volgens Afrojack, die eigenlijk Nick van de Wall heet, wordt het werk van een dj vaak door mensen onderschat. "Als je serieus voor een publiek wil draaien, moet je de tijd nemen om te oefenen. Het is hard werken. Het is niet, wat veel mensen denken, gewoon het knopje ‘play’ indrukken."