Het album ‘Because we believe’ van Los Angeles, the Voices is vandaag vanuit het niets op nummer 1 binnengekomen in de Album Top 100. Met dit gegeven lijken de mannen de harten van het Nederlandse publiek definitief te hebben veroverd.

Het album bleek in de voornotering al goed voor de gouden status, wat neer komt op 25.000 bestelde exemplaren alleen al in de eerste verkoopweek.

Los Angeles, the Voices werd vorig jaar opgericht door zanger/presentator/jurylid Gordon. Hij zette na het eerste grote succes van het debuut album (goud en platina) een streep onder zijn carrière bij de Toppers om zich volledig te richten op zijn eigen groep. Dat heeft dus nu zijn eerste vruchten afgeworpen met deze nummer 1-positie als resultaat.

“Ik heb dit in mijn carrière nog niet mee gemaakt! Het is ook zo onwerkelijk allemaal, als je alle reviews op internet leest van mensen die diep geraakt zijn door onze muziek en teksten dan doet het wat met je en weet je dat je op de goede weg zit en de juiste beslissing hebt genomen. Ik ben ook zo onwaarschijnlijk trots op mijn mannen, zij vormen de basis voor dit geweldige succes”, aldus Gordon.

In navolging van het succes van beide albums zijn de heren van Los Angeles, the Voices ook de studio ingedoken voor een kerst CD welke op 2 december a.s. gereleased zal worden. Van dit album zullen maar liefst 2 singles verschijnen. Eén daarvan is een duet met de winnares Aliyah Kolf, getiteld ‘Miss you most at Christmas time’.