Sharon Doorson presenteerde maandagavond tot grote trots van Marco Borsato haar debuutalbum Killer. De zanger, die haar coach was tijdens het tweede seizoen van The Voice of Holland, is ervan overtuigd dat ‘zijn’ talent een succesvolle carrière tegemoet gaat. "Ze is gewoon klaar om de wereld in te gaan", aldus Marco voor de camera van Novum Nieuws.

"Eva Simons is het gelukt en we hebben nu nog een meisje dat dezelfde route kan afleggen", gaat hij verder. Doorson en Simons werden bekend dankzij talentenjachten en zaten samen in meidengroep Raffish. "Het is mooi om te zien hoe een van je talenten zo uitgroeit en een podiumplek pakt die bij haar past. Je hoeft geen rocket scientist te zijn om te zien dat Sharon talent heeft."

Ondanks de heftige titel van haar solodebuut, is de 26-jarige zangeres niet zo aanvallend als je zou denken. "Ik ga helemaal niet over lijken", reageert Sharon.

"Ik ben niet zo snel agressief eigenlijk, maar zodra ik op het podium sta ben ik wel heel stoer. Killer is meer mijn naam voor als ik optreed."

De zangeres zegt klaar te zijn voor een internationale carrière en is zich bewust van de consequenties. "Ik zal zeker offers moeten brengen", aldus Sharon. "Maar ik heb het ervoor over. Ik vecht hier al mijn hele leven voor. Natuurlijk zitten er ook minder leuke kanten aan het bekend zijn en het toeren, maar die neem ik voor lief."