In totaal staan er 26 optredens op de beide agenda’s. De carnavalsdagen betekenen voor de Raamsdonksveerse feestacts Alle 13 Jaanke en de Gebroeders Ko kilometers maken en feest vieren!

Waarom het feestgen uit Raamsdonksveer hen in het bloed zit, weten ze eigenlijk alle vijf niet, maar dat het succes hen nu toelacht is in ieder geval niet vanzelf gekomen. Op bijna alle landelijke hitlijsten, maar zeker die die zich met Nederlandstalige muziek bezighouden, kom je de laatste nieuwe hits van de twee keigezellige bands tegen.

Alle 13 Jaanke bestormt de hitparades met hun ‘Witte Eend’ en de Gebroeders Ko hebben net als de afgelopen jaren weer een enorme feestknaller geproduceerd: ‘Geef mij de sleutel van je voordeur’. Onlangs nog werden de broers Koopmans voor de vijfde keer op rij tot ‘beste feestact van Nederland’ gekozen.

Op de site van Omroep Brabant wordt een verkiezing gehouden voor het beste Carnavalslied. In 2008 mocht Alle 13 Jaanke de handjes de lucht in steken toen zij met de prestigieuze titel van ‘Carnavalskrakervan het jaar’ gingen lopen: ‘In ons Dafke’ werd door feestvierend Brabant tot toplied verkozen. Op het moment strijden beide acts nog voor de titel van dit jaar.

Gebroeders Ko of Alle 13 Jaanke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.