Alle 13 Jaanke zal zondag 8 januari een spetterend optreden verzorgen op Het Veerse ijsplein in Raamsdonksveer. Vanaf 16.30 uur zullen hun feesthits over de ijsbaan galmen, waaronder hun nieuwste carnavalskraker ´Orchidee´!

In de aanloop naar de carnavalsperiode start Alle 13 Jaanke hun Feest-Toer in het centrum van Raamsdonksveer! Zij lanceren hun nieuwste single en ‘Het Veerse ijsplein’ is daarvoor een unieke gezellige locatie!

Een warm hart wordt toegedragen aan de organisatie van dit mooie evenement en alle zeilen worden bijgezet voor een spetterende Show door onze Veerse Smarthelden. Het moment dat U denkt binnen te treden in een wellicht ordinair ogende orgie, nemen Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote U mee in een onnavolgbare party die leidt tot hun pronkstuk op de keukenplank:

‘De Orchidee’! Een feestplaat met ballen waarbij de handjes op z’n minst in de lucht of op de schouders gaan. Deze ultieme carnavalskraker is geschreven door hun vrienden de Gebroeders Ko uit Raamsdonksveer en zal in alle uithoeken van ons land veelvuldig worden meegezongen!