Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote presenteren al jaren hun Smartelijke FeestShows in het land en weten op elke unieke locatie een eigenzinnig feest te realiseren!

Ultieme smartlappen, hedendaagse popmuziek en hun eigen hitsingles waaronder ‘Arrogante Kwal’, ‘In ons Dafke´ en ´Witte Eend´ hebben allen een zeer hoog meezing- en herkenbaarheidgehalte. De muziek van Alle 13 Jaanke trekt een steeds groter wordende schare fans aan in alle leeftijdsgroepen.

De laatste hit ‘Witte Eend’ wordt gezien als één van de grootste carnavalskrakers van 2010. Dat zij veel meer in hun mars hebben, bewijzen onze smartvrienden met hun nieuwe single (dubbele a-kant) ‘Playa’ en ‘Doelpunt voor Oranje’. Heerlijke zomerse klanken, in een Jaanksausje gegoten en ook nog eens een steun in de rug voor ons Oranjelegioen tijdens het WK van 2010!

Tevens zal dit jaar het complete album van Alle 13 Jaanke verschijnen waarop alle grote hits te vinden zijn. Een ‘must-have’ voor de liefhebber van het Nederlandse lied met een supervette knipoog.
De Smartelijke trein van Ciska, Guan en Knee dendert maar voort, is niet meer te stoppen en zij hebben het dus wederom geflikt…. twee kneiters van platen welke weleens tot dé Zomerplaat en WK-hit van 2010 zouden kunnen worden betiteld.

Blijf ze volgen, maar uiteraard blijft u gewaarschuwd… u zou zomaar hét middelpunt van hun show kunnen worden!

Alle 13 Jaanke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.