Vandaag, vrijdag 31 augustus, verschijnt de nieuwe single van Jan Smit “ Altijd Daar”. De muziek van het vrolijke, up-tempo nummer is geschreven door Cees & Thomas Tol en de tekst is van de hand van Jan.
 
De videoclip voor de opvolger van zijn nummer 1 hit “Echte Vrienden” (zijn duet met Geard Joling) straalt één en al vrolijkheid uit. Logisch, want de clip is afgelopen week opgenomen in het zonnige Zuid Frankrijk, waar Jan met zijn vrienden van de 3JS, Kees Tol en DJ’s Coen en Sander verbleven in verband met de opnamen voor een nieuwe tv-serie "De Zomer Voorbij", die vanaf a.s. woensdag 5 september zal worden uitgezonden door de TROS op Nederland 3. Hoeveel lol de heren daar hebben gehad is terug te zien in de beelden van de clip, want alle ‘vrienden’ hebben er een rol in gekregen.
 
“Altijd Daar” is de tweede single van het nieuwe, reeds met goud bekroonde nummer 1 album van Jan Smit, getiteld “Vrienden”, dat 10 augustus jl. is uitgebracht. De single heeft als ‘B-kant’ het nummer “Als Ik Wakker Lig”, dat niet op het album staat en pas zeer recent door Jan werd opgenomen.
 
Jan is inmiddels terug uit Zuid Frankrijk en gaat zich voorbereiden op zijn werk als tijdelijke ochtendjock voor radiozender 100%NL, waar hij komende week de ochtendshow zal presenteren en onder meer muzikale gesprekken gaat voeren met een aantal lijsttrekkers van politieke partijen