‘The Sound Of Missing You’ is de superhit van Ameerah die iedereen wel eens op de radio voorbij heeft horen komen. Na één keer beluisteren blijft deze aanstekelijke dance track de hele dag in je hoofd hangen.

Niet voor niets werd het nummer enkele weken geleden gebombardeerd tot Radio 538 Dance Smash en Grand Slam op SLAM!FM. Astrid Roelants, zoals de zangeres in het dagelijks leven heet, schreef het nummer zelf.

Naast Radio 538 en SLAM!FM zijn ook Q-Music en TMF gecharmeerd van deze zangeres met Algerijns, Tunesisch en Belgisch bloed. De single ‘The Sound Of Missing You’ is een samenwerking met Wildboyz (producersduo Didrik & Sebastion Thott), die ook verantwoordelijk zijn voor grote hits van Celine Dion en Westlife. De samenwerking staat al enkele weken hoog genoteerd in de Nederlandse Top 40 én de Single Top 100.

Ameerah reisde de wereld over om te werken met de crème de la crème onder de producers. Ze werkte onder andere samen met Red One (Lady Gaga, Enrique Iglesias, Akon), Jorgen Elofsson (Britney Spears, Kelly Clarkson) en Souldiggaz (Beyoncé, Missy Elliot). Red One was erg onder de indruk van haar zangtalenten toen hij haar nummer ‘The Sound Of Missing You’ hoorde. Hij besloot om een samenwerking aan te gaan. De verwachting is dat Red One en Ameerah in de loop van februari/maart 2010 de studio induiken voor haar eerste solo album.

De single ‘The Sound Of Missing You’ wordt op zeer korte termijn ook uitgebracht in Engeland, Frankrijk, Italië, Griekenland, Zuid-Afrika, Rusland, Israel, Roemenië en Duitsland. Op dit moment bestormt de single de hitlijsten in de Verenigde Staten, België en Nederland.

Ameerah’s show bestaat uit Dance-muziek, maar bevat ook R&B, Pop en Rock elementen: een nieuwe sound!

Ameerah boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.