Jawel, deze week gaan de trossen echt los, want komende vrijdag, 30 augustus, ligt ons debuutalbum Vrij Als De Wind in de winkel.
 
Maandag 2 september a.s., meteen na de release, kiezen we daadwerkelijk het ruime sop, want ter promotie van ons album starten we een unieke tour, waarbij we vijf verschillende havenplaatsen aan het IJsselmeer bezoeken en natuurlijk arriveren wij daar per schip.

Het zeilschip De Inspiratie brengt ons maandag 2 september naar de haven van Enkhuizen. Dinsdag 3 september wordt de tocht voortgezet naar Hoorn, woensdag 4 september gaat de boot in Volendam voor anker, donderdag 5 september in Kampen om uiteindelijk zaterdag 7 september af te meren in de haven van Stavoren. 

In al deze havens worden we vergezeld door niemand minder dan Piet Paulusma, die dan zijn Piet’s Weerbericht presenteert. Meteen daarna, zo rond 19.30 uur  zullen wij een optreden verzorgen in deze havens. Dus, mocht je in de buurt zijn, kom gezellig langs.
 
Ons album telt 13 nummers en de eerste oplage zit in een bijzonder fraaie verpakking en er zit een GRATIS DVD bij met videoclips van alle nummers. Een voorproefje zien? Bekijk de trailer.
Het album ligt onder meer bij Blokker en als je hem daar koopt krijg je er GRATIS een fraaie en stoere  Ancora  halsketting bij!!!
                                                        
Maar………Op=OP, dus zorg dat je er snel bij bent. De komende maand zullen we ook een flink aantal winkels in Nederland bezoeken. We doen dan een optreden en uiteraard zullen we het album graag persoonlijk voor je signeren. Zie ons schema hieronder.
 
We hopen je te zien in één van de havens of bij één van onze winkelbezoeken.
 
AHOY!!!!!
 
ANCORA
 
Zaterdag 14 september:
13.00 uur: Special CD Shop in Breda
15.00 uur: Music & Movies in Drunen
 
Zaterdag 21 september:
12.30 uur: MediaMarkt in Zwolle
15.30 uur: Van Os in Den Bosch

Zondag 22 september:

15.00 uur: MediaMarkt in Groningen (Koopzondag en officiële heropening van de winkel)
 
Zaterdag 28 september:
12.30 uur: MediaMarkt in Roermond
15.30 uur: Muziekland CD Shop in Beek