Afgelopen dinsdag ontving Andre Hazes jr een gouden plaat uit handen van Jan Smit. De totaal verraste Dré Hazes was in Alkmaar voor TV-opnamen van het Sterren Muziekfeest op het plein.

In seizoen 7 van De Beste Zangers bracht André Hazes jr een zeer bijzondere vertolking van “Ik Leef Mijn Eigen Leven” ten gehore. De single stond binnen enkele dagen op 1 in iTunes en de videoclip werd in korte tijd meer dan een 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Inmiddels zijn meer dan 15.000 exemplaren verkocht en heeft de single de gouden status bereikt. André was dit seizoen te gast met andere collega’s die hebben gestreden om de felbegeerde titel ‘De Beste Zanger van Nederland’: Rene Froger, Carolina Dijkhuizen, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Monique Klemann. Het succesvolle TV programma heeft naast André hazes jr. inmiddels meerdere nummer 1 hits voort gebracht; Glennis Grace – Afscheid, Do – Hij gelooft in Mij, Thomas Berge – Kon ik maar even bij je zijn

Seizoen 8 is vanaf 13 juni bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO1

De gasten in deze reeks van De Beste Zangers van Nederland zijn: Do van Hulst, Anouk Maas, Jan Keizer, Julia Zahra (The Voice), Frans Duijts, Martin Buitenhuis (Van Dik Hout) en Lange Frans.
Voor de achtste reeks reizen zeven Nederlandse zangers/zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van presentator Jan Smit strijden zij om de titel ‘Beste Zanger van Nederland’

.De Beste Zangers van Nederland is vanaf 13 juni wekelijks te zien bij AVROTROS op NPO1 om 20.30 uur.