Deze week komt de Nijverdalse Annet Nikamp met haar nieuwe single "Steeds Opnieuw" voor het eerst in haar carrière binnen in de Nederlandstalige Top 30. Deze lijst is samengesteld door GFK Dutchcharts op basis van airplay en verkopen en is o.a  vrijdag ’s middags te beluisteren bij Radio NL en te zien op TV Oranje.

Steeds Opnieuw is een door Annet zelf geschreven en gecomponeerd vrolijk zomers lied over de liefde, het geloof in jezelf en in elkaar hebben. Producer Niek Hoogma uit Wierden maakte hierop een bijzonder arrangement met een lichte Reggae sound.

Nikamp is vanaf 2005 als professioneel zangeres actief in Nederland en bracht al vele singles en een album uit. Ze besloot zelf de teksten te schrijven en later ook de muziek. Stapsgewijs komt ze steeds dichterbij haar eigen "ding" . "Het blijft een soort zoektocht naar de juiste formule en ingrediënten van succes". Van Blues, SmileRock, Pop, Ballads, en Volksmuziek, ze doet het allemaal, in het Nederlands wel te verstaan. Een uitdaging op zich, want het is volgens Annet een lastige taal om in te zingen. "De meeste  klanken komen vele malen mooier uit wanneer ze in het Engels of in het Dialect gezongen worden", vind ze. "Daarnaast is het in de muziek een keiharde business, waarin prestige en macht een grote rol spelen."

De videoclip van Steeds opnieuw is nu ook te zien bij TROS Sterren.nl en TV Oranje. Tot voorheen was het nog niet gelukt om met haar singles en videoclips bij de TROS binnen te komen.
Om op te vallen bij het grote publiek maakte Annet geregeld een videoclip naast de single. Dit moet wat toevoegen aan de muziek. "Het geeft geen garantie dat het ook werk oplevert, maar als het meezit, blijft zo de muziek wel beter hangen".