Hoewel de meeste agenda`s van The Voice of Holland artiesten nog zijn gesloten tot na de finale zijn de volgende artiesten reeds te boeken:

Bart van Overbeek:

Bart van Overbeek was één van de talenten uit het populaire televisieprogramma ‘The Voice of Holland’. Afgelopen zaterdag stond hij tegenover Shary-an in de sing off waarbij Zijn coach Angela Groothuizen Bart naar huis stuurde.

Bart zingt al van kleins af aan en sinds drie jaar zit hij in een coverband. Bart is ondanks de afwijzing tijdens The Blind Auditions toch via de 538 Wildcard in The Battle terecht gekomen en heeft het tot ver in de liveshows geschopt.

Bart van Overbeek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Raffaela Paton:

Raffaela (Amsterdam, 1 juni 1983) krijgt de muziek mee van haar moeder die haar onder meer leert a capella te zingen. Ze is fan van Aretha Franklin, Oleta Adams, Beyoncé, Herman van Veen en Marco Borsato .

De zangeres schrijft zich in voor Idols en komt door de eerste ronde heen. Zij bereikt de finale die voor het eerst een compleet vrouwelijke aangelegenheid is. Raffaëla moet het opnemen tegen Floortje Smit en ze wint. De eerste single Right Here, Right Now komt een week na de finale uit en bereikt meteen de gouden status (40.000 exemplaren) en de eerste plaats in de hitparade.

Raffaela Paton boeken?   Wij informeren u graag betreffende de mogelijkheden.

 


Meike van der Veer:

Meike van der Veer werkt in het dagelijks leven freelance als visagist en zangeres.

Naast haar werk zit Meike van der Veer ook in een jazz- en een bigband. Dit jaar begint Meike aan haar studie ‘lichte muziek & jazz’.

Meike van der Veer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.