Henk Geels is maandagochtend omgekomen bij een ongeluk met een taxibusje in Schagen. Henk managede onder andere Gerard Joling en Marco Borsato.

Gerard vertelt RTL Boulevard dat hij geschokt is door het nieuws van Henk’s overlijden: “Henk betekende veel voor Noord-Hollandse artiesten. Het is een grote treurigheid.”

Toen Geels in een invalidenbusje werd vervoerd naar de dagopvang van een verpleeghuis sloeg het noodlot toe. De bus met zeven inzittenden raakte maandagochtend van de weg. De bus kwam tegen een boom tot stilstand. Naast Geels overleed nog een inzittende. Drie mensen raakten zwaargewond, drie anderen kwamen er met lichte verwondingen vanaf. De bestuurster had nekletstel en was in shock.
Henk stond aan de wieg van de carrières van onder andere Marco Borsato, de Dolly Dots en Gerard Joling. De artiestenmanager kwam op voor kleine en onbekende artiesten. Hij had met name veel artiesten uit de kop van Noord-Holland onder zijn hoede.

De nieuwjaarsborrel die het bedrijf van Geels organiseerde trokken elk jaar weer een hele stoet aan BN’ers. Het uitreiken van de Geels Populariteits Awards vormden een vast onderdeel van het evenement. De afgelopen jaren nam zijn vrouw Carla Geels de taak van gastvrouw op zich, omdat haar man een spierziekte had en aan het dementeren was.