Clown Bassie heeft gewoon wat kattenkwaad uitgehaald. "Allememachies wat een verwarring! Geen boevenstreken dus, maar gewoon kattenkwaad. Ja, zo ben ik nou eenmaal: Je bent clown of niet", aldus Bassie op zijn website.

De geruchten over het zwanger maken van de 31-jarige Sandra K. uit Heerhugowaard, blijkt gewoon een reclamestuntje.Verzekeraar Ohra wist Bas van Toor te strikken voor een nieuw reclamespotje, waarin een jonge vrouw bevalt van een kind. Als de vader zijn baby voor het eerst bewondert, heeft het kind tot zijn grote schrik een clownsneus en rode haartjes. Niet vreemd, want de buurman is niemand minder dan clown Bassie…

De verzekeraar en Bas van Toor werken al langere tijd samen.

De media stortten zich de afgelopen twee dagen massaal op de clown toen via een website bekend werd dat de 31-jarige Sandra K. uit Heerhugowaard zwanger zou zijn geraakt van Bassie na afloop van een optreden. De clown liet na een dag radiostilte via dezelfde website weten bereid te zijn tot een vaderschapstest.

"Hallo vriendjes en vriendinnetjes, Wat een dagen waren dat zeg! Lachuuuuuuu!!!", schrijft Bassie op zijn site. "We hadden wel gehoopt dat ‘het nieuws’ opgenomen zou worden door de andere media, want dat doen ze anders ook, maar dat ze er zo massaal serieus aandacht aan zouden besteedden heeft ons overdonderd. De telefoon op ons kantoor stond roodgloeiend maar natuurlijk nam niemand op."

"Zelfs bij Adriaan in Spanje, die ook in het complot zat, stond de telefoon roodgloeiend en kwamen journalisten aan de deur. Ondanks de druk heeft iedereen de kaken op elkaar gehouden en hebben we de media het werk laten doen."

Vrijdag treedt Bassie gewoon op op de kermis op het Mercatorplein in Amsterdam. "Want dat ging gisteren even de mist in".

Clown Bassie boekt u bij Twilight Entertainment

bron Telegraaf.nl