Willem Barth, de 33-jarige Doetinchemmer heeft 2 zeer succesvolle jaren achter de rug. Daarvoor waren er wel incidentele succesje maar sinds 2008 lijkt het geheel naar een hoger niveau te zijn getrokken.  Nummers als “Wachten Op Jou” en de Goldfinger mix van “Aan Alle Mooie Meiden” werden dikke hits vorige jaar.

Tijdens het 40-jarig jubileumconcert van Corry Konings afgelopen jaar in Breda stond Willem Barth ineens naast de jubilaris voor het duet “Ik Wil Alleen Bij Jou Zijn” wat oorspronkelijk door Corry en Koos Alberts op de plaat is gezet.
John Spencer (Henk van Broekhoven) stond aan de muzikale wieg van de zangcarrière van Willem Barth.

Als voorloper van een nieuw album en een live-concert is nu de single “Bella Bella Signorita” verschenen. Een onwaarschijnlijk knap nummer dat het volkse combineert met Big Band muziek en een sound heeft van de jaren ’50 en ’60. Iets wat je tot nu toe maar zelden hoorde in de Nederlandstalige muziek. Een echt ballroomsfeertje ontstaat bij dit nummer en dat ademt de videoclip dan ook uit. Het origineel van deze nieuwe hit voor Willem Barth komt uit Italië en werd daar gebracht door Patrizio Bucanne.

Met zijn geluid en looks heeft Willem Barth alles in zich om definitief door te stoten naar de vaderlandse top en dat kan gebeuren met dit nummer dat zó.. Willem Barth is! Een evergreen in de dop?

Willem Barth boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.