De Vlaamse zangeres Belle Perez is buiten dat ze nog steeds te boeken is met live orkest nu ook solo te boeken als tape act.

In 1997 wordt de getalenteerde Belle Perez ontdekt door producer Patrick Renier. Er wordt geëxperimenteerd met verscheidene muziekstijlen, maar het begint voor Belle Perez pas echt met ‘Hello World’. 
 
Het aanstekelijke ‘Hello World’ haalt niet alleen een mooie plaats in de preselecties voor Eurosong in 1999, het nummer scoort ook bij het brede publiek en wordt een zomerhit pur sang. Belle sleept er de Zomerhit 2000 voor beste productie mee in de wacht en ook het buitenland gaat door de knieën. Er wordt zelfs een Amerikaans platencontract getekend.
 
 Begin 2000 volgt het album ‘Hello World’ waarvan de single ‘Honeybee’ meteen de hitlijsten verovert. Wat volgt is een tweede Radio 2-Zomerhit-titel voor ‘beste productie van het jaar’en een heuse wereldpromotour. Deze brengt Belle van megafestivals in Italië en Spanje tot in het verre Noord- en Zuid-Amerika. De Limburgse met zuiderse roots is in één klap HOT. Zowel live als op plaat is La Perez in een mum van tijd een grote dame in de muziekindustrie. 2000 wordt afgesloten met het prachtige ‘This Crazy Feeling ‘, waarmee ze haar talent bevestigt.

Anno 2011 heeft de latino-diva en nieuwe single “Shake it out”, de voorbode van een nieuw album dat begin 2012 verwacht wordt. Een swingende titel die helemaal bij haar past, want Belle weet als geen ander hoe ze haar publiek aan het dansen krijgt. 

Of het nu in een feesttent, concerthal of theaterzaal is haar shows zijn trouwens “één en al shake” want Belle brengt een combinatie van haar eigen swingende songs en bekende wereldhits die ze een latin-touch geeft.

Belle Perez is een echte aanrader voor ieder feest of festival!

Boekingsmogelijkheden Belle Perez:

1 x 30 minuten Solo met tape € 3950,- excl. BTW incl. Monitorgeluid

1 x 50 minuten met orkest € 6950,- excl. BTW incl. Monitorgeluid