Het lijkt erop alsof de broers Saunders in het vervolg niet meer op één avond hetzelfde podium betreden. Hoewel Ben en Dean afgelopen weekeinde nog allebei in Schagen zongen, zou dat in de toekomst niet meer mogen. Moeder Lesley vreest voor de familieband.

Dean Saunders schetst: „Ben zou bijvoorbeeld al ergens optreden, en ik krijg telefoontjes van mensen die zeggen ’we mogen jou niet ook boeken’. Dat is al een paar keer gebeurd. Het management van Ben heeft gezegd ’als Dean ergens optreedt, komt Ben niet’. Ze komen aan onze familie. Mijn ouders vinden het verschrikkelijk.”

Het management van Ben reageert verbaasd: „Wat door ons is gezegd is dat de jongens niet samen een liedje zingen, wat wel wordt wel gevraagd. Dat ze niet op één avond allebei op dezelfde plek mogen optreden is niet het geval. Het zou niet zo kunnen zijn dat wij dat verbieden aan degene die het feestje organiseert.”

Martin Langeveld, organisator van het MeerLive-muziekevenement in Hoofddorp, heeft anders ondervonden: „Ik had via een boekingskantoor een optie Ben en Dean op één avond te programmeren. Dat mag niet meer, heb ik te horen gekregen. Ik moest kiezen. Qua populariteit heb ik de keuze op Ben laten vallen op dit moment, ik vind het heel spijtig voor Dean.”

Lesley Saunders, de moeder van Ben en Dean: „Ik wil niet dat de jongens uit elkaar worden gehaald. We zijn een hechte familie. Ben en Dean zijn geen concurrenten, ik ben bang dat dat nu wel gebeurt. Het gaat niet om geld, ze hebben allebei heel veel boekingen, maar om de band van de familie.”

Dean Saunders en/of Ben Saunders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf/prive