Ben Cramer heeft geen zin meer om in een adem met zijn vriend/collega Dries Roelvink te worden genoemd.

De musicalster werd vorige week door de Amsterdamse zanger voor het blok gezet. Dries vertelde op televisie dat Ben als ambtenaar zou fungeren tijdens zijn huwelijk. Ben sloeg het aanbod echter af en een rel was geboren.

Hij legt uit: „Als vriend zou hij mij hebben gebeld, in plaats van een cameraploeg. Maar dan nog zou ik ’nee’ hebben gezegd. Dries wordt door niemand meer serieus genomen en dat is nog zijn eigen schuld ook. Daar wil ik niet meer mee geassocieerd worden.”

Ben schaamt zich zelfs een beetje voor zijn ’vriend’. „Ik heb nog nooit een zanger gekend die zo bekend is geworden zonder hit. Puur en alleen door iedere keer naar de pers te rennen, ook als het nergens om gaat. Vorig jaar nodigde hij mij uit voor de première van zijn film. Ik ben uit pure schaamte de laatste tien minuten geweest, toen de meeste gasten al waren vertrokken.”

Ben zegt Dries in zijn leven vaak te hebben geprobeerd te helpen. „En daar heb ik ook geen spijt van, maar hij doet niets met mijn tips. Vervolgens zingt hij zo vals als een kraai en roept dan dat ik hem zangles heb gegeven. Hij kan beter aan zijn carrière gaan werken in plaats van zes uur per dag in de sportschool te hangen.”

Ben vervolgt: „En ik heb ook zo mijn gedachten over zijn toekomstige huwelijk. De inkt van zijn scheidingspapieren is nog niet droog, of hij gaat alweer trouwen. Hij stapt zo van het ene warme bed, in het ander. Natuurlijk respecteer ik zijn keuze, maar denk gelijk ook aan zijn arme kinderen. Bovendien ken ik zijn ex ook goed.”

„En begrijp mij niet verkeerd. Ik heb een zwak voor Dries. Mijn vrouw begrijpt er niets van, maar ergens vind ik het een sympathieke jongen. Ik ben het niet eens met zijn aanpak en dat heb ik hem al zo vaak geprobeerd duidelijk te maken. Zo ook waarom ik zijn verzoek heb afgeslagen voor ambtenaar te spelen. Maar het lijkt maar niet tot hem door te dringen.”

Dries laat weten erg teleurgesteld te zijn in de afwijzing van zijn vriend Ben. „Hij vertelt niet de waarheid. Ben zei in eerste instantie vereerd te zijn. Pas toen er op tv een grap over werd gemaakt, sloeg hij om. Vooral zijn vrouw had er moeite mee. Mijn vriendin en ik hebben besloten dat hij niet meer welkom is op ons huwelijk 8 september. Ik zoek geen contact meer. Na alles wat we samen hebben gedaan, eindigt hier de vriendschap van vijfentwintig jaar.”

Ben: „Als Dries zo reageert, dan heeft hij mij dus wéér niet begrepen. Ik wens hem veel wijsheid en succes in het verloop van zijn verdere carrière.”

Ben Cramer en /of Dries Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf