Superster Ben Saunders is helemaal hot op het moment. In zijn real-life soap vertelt de eigenwijze TVOH-winnaar over enkele interessante onderwerpen…

Ben Saunders is in alle vroegte van zijn bed gelicht en ‘ontvoerd’ naar Denemarken.Tijdens een interview met de gevierde zanger houdt Ben geen blad voor zijn mond. Als hem gevraagd wordt te kiezen tussen de muziek of het vrouwelijk schoon kan Ben maar moeilijk kiezen, maar de keuze tussen het innerlijk en uiterlijk valt hem een stuk gemakkelijker: “Toch het uiterlijk hoor, daarna kan ik wel voor het innerlijk gaan. Wie dat niet zegt is een leugenaar.”

De keuze, naakt poseren of meedoen aan een leugendetectortest, is eveneens snel gemaakt: “Doe maar die leugendetector, ik lieg namelijk nooit.” Het interview bevat geen ongemakkelijke vragen dus zorgt Ben zelf voor een pikant ondertoontje: “Ik ben wel een keer gevraagd om in een pornofilm te spelen. Ik heb dat toen niet gedaan, heel simpel”.

Zanger Ben is zeer gewild en zo ook in Amerika. De Amerikaanse versie van The Voice lonkt eveneens naar hem: “Ja, John de Mol wil mij ook daar laten zingen.”