Ben Saunders (28) is verliefd. De zanger die begin dit jaar eigenlijk zijn jawoord zou geven aan zijn jeugdliefde, lijkt weer klaar voor een relatie.

De gelukkige is zijn collega Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Keet!, haar artiestennaam. De 25-jarige blondine heeft naar verluidt zelfs haar relatie verbroken voor de in Hoorn woonachtige womanizer.

Keet!, die opgroeide in Kaatsheuvel, is sinds 2010 het gezicht van RTL Telekids. Naast presentatrice is ze ook in het bezit van een platencontract. Haar meest recente kinderpopclip Doggy, kwam vorige maand uit. Ben en zij zitten bij dezelfde platenmaatschappij. Maar er zijn meer overeenkomsten…

Was Ben de grote winnaar van de allereerste The Voice of Holland, ook zijn prille geliefde gaat banden aan met het populaire tv-programma. Keetje! gaat in de meivakantie namelijk de concerten van The Voice Kids presenteren. Want net als bij de grote Voice-broer gaan ook de laatst overgebleven kids optreden in Studio 21 op het Hilversumse Media Park. Als alles goed gaat, zal Ben daar dus niet alleen rondlopen als winnaar van de volwassen Voice, maar ook als ‘liefje van’!