Ben Saunders ziet het niet zitten om nog een keer vader te worden. Ook trouwen hoeft niet meer voor de zanger, die twee keer verloofd was. "Ik zei vroeger altijd dat ik wilde trouwen. Nou, ik ben in mijn leven twee keer op mijn knieën gegaan , dat hoeft van mij niet meer. Net als kinderen", zegt hij in het AD.

"Ik heb een prachtige dochter. Ik ben blij zo", aldus Saunders, die een 5-jarige dochter heeft met zijn ex. Toch zet hij de deur voor zijn huidige liefje, Yvonne Coldewijer, op een kier. "Ik denk dat ze ooit wel wil trouwen of kinderen wil. Maar we wonen nog niet zo lang samen en zij is zo’n vrouw die erg bezig is met haar carrière, dus nu denkt ze daar nog niet aan. Mocht het ooit gaan spelen, dan moeten we dat maar even uitvechten."

De zanger is momenteel ook druk met zijn eigen carrière en hoopt naam te gaan maken in de dancewereld. "Dance is echt van nu en de Nederlandse dj’s doen het internationaal heel goed, dus daar kan ik de wereld mee in. Het buitenland veroveren blijft mijn droom, maar van wie niet?

Ook heeft Saunders zijn zinnen gezet op een eigen horlogelijn met klokjes van anderhalve ton per stuk. "Of daar een markt voor is? Jazeker, ik ken mensen die lopen met een klok van 3,5 ton. Die lopen gewoon met een huis om hun pols." Volgens Saunders zijn er veel mensen met zwart geld die investeren in de sieraden. "Mij maakt het niet uit hoe ze aan het geld komen, als ze het maar kopen."