Ben Saunders en zijn geliefde Soraya hebben grootse plannen voor hun huwelijksdag. „Het wordt geen klein feest”, vertelt de 27-jarige zanger, die maandag afreist naar Los Angeles voor de finale van The Voice. „Mijn huwelijk met Soraya zal niet onopgemerkt voorbij gaan.”

„Dat Soraya mijn achternaam gaat dragen, vind ik het meest bijzonder”, vindt Ben. „Zij is zoveel meer dan ’mijn vriendinnetje’. Ik vind het fantastisch dat ik haar straks eindelijk ’mijn vrouw’ mag noemen. De verbintenis betekent echt heel veel voor me.”

„Er moeten voor onze grote dag nog veel puntjes op de i worden gezet”, vervolgt Ben, die zijn bruid al veertien jaar kent. „Nu is de tijd van strandconcerten en festivals aangebroken. Gelukkig hebben Soraya en ik de tijd. Want hoewel er nog geen definitieve datum is geprikt, wordt het 2012 dat we elkaar het jawoord gaan geven.”

„Nee ik geloof niet dat ik op mijn bruiloft de microfoon pak. Dat laat ik dan maar eens aan een ander over.” Peinst: „Wie er op mijn trouwdag beslist niet mag ontbreken? Soraya natuurlijk! Als zij er is, is het goed.” Besluit: „We gaan samen een heel nieuw leven beginnen. Wat wil ik nog meer?”

De agenda van Ben is vol, maar sinds de opnames van zijn inmiddels gouden album You Thought You Knew Me By Now meer in balans. „Gisteren en vandaag heb ik vrij, omdat ik vanaf vrijdag verschillende festivals aandoe. Volgende week zit ik dus een aantal dagen in LA en op zondag trap ik de Sky Radio Beachconcerten af op Strandplaats Nederzandt in Noordwijk.”