Zangeres Berget Lewis was jarenlang onzeker en verlegen. "Dankzij een nieuwe liefde in mijn leven ben ik gelukkiger dan ooit", vertelt ze in het AD. Op haar nieuwe album, dat maandag verschijnt, zingt Lewis over hoogte- en dieptepunten in haar leven.

De 42-jarige zangeres rekent met haar plaat af met moeilijke periodes, ‘zoals een stroeve relatie die na zestien jaar strandde’. "Maar ik zing ook over de nieuwe man in mijn leven die de zon weer liet schijnen." Daarvoor moest Lewis echter de dood van haar oudste broer verwerken en kwam ze er na het verbreken van de relatie met haar ex achter dat hij ‘een andere agenda op nahield’.

Lewis trouwde in juli met Sebastiaan van Rooijen. Het stel heeft zeker een kinderwens, aldus de zangeres. "Mijn verlangen naar een kindje is in mijn vorige relatie door omstandigheden onbeantwoord gebleven. Gelukkig maar, redeneer ik nu", zegt Lewis. "Want een kind heeft recht op ouders die van elkaar houden. Sebastiaan, de liefde van mijn leven, zou ik graag een baby geven. Ik ben al 42, dus zit in mijn ‘reserveleeftijd’, maar wil niet nog drie jaar wachten. Wie weet sta ik binnenkort wel in positiekleding te zingen."