Berget Lewis belooft vrijdag en zaterdag eeuwige trouw aan Sebastiaan van Rooijen. De zangeres, die eerder vertelde dat ze eigenlijk een kleine bruiloft wilde, trouwt vrijdag voor de wet. Zaterdag volgt de kerkelijke inzegening.

Lewis werd in december ten huwelijk gevraagd. Van Rooijen ging met zonsondergang onder de Eiffeltoren op z’n knieën. "Ik ben er ingeluisd", vertelde Berget vorige maand aan Novum Nieuws. De zangeres mocht een ring uitzoeken, achteraf bleek dat haar verlovingsring te zijn. "Ik heb een leuk, bescheiden ringetje uitgezocht. Als ik had geweten dat het m’n verlovingsring zou worden, waren we wel even naar Cartier gegaan."

De ‘bescheiden’ verlovingsring maakt Berget ruimschoots goed met een groot huwelijksfeest. Een kleine bruiloft kan de zangeres naar eigen zeggen niet maken tegenover haar familie. "Ik kom uit een heel groot gezin, met een kleine bruiloft kom ik niet weg."

Berget en Sebastiaan kijken al maanden uit naar de grote dag. Zenuwen kent de zangeres niet. "Alles is goed geregeld. We zijn heel gelukkig en kijken er erg naar uit." Twijfelen over haar keuze doet Berget ook geen seconde. "Hij is de liefste en de leukste. Ik heb m’n soulmate gevonden en weet gewoon dat hij de ware is."