Blof roept de hulp in van handige fans voor het maken van een clip bij de nieuwe single ‘Oktober’. De Zeeuwse band heeft camera’s mee laten draaien tijdens opnamen voor het gelijknamige album in Ierland. Met dat materiaal is via het virtuele platform Pickering Player een video te maken.

Creatievelingen kunnen tot en met vrijdag hun versie van de clip insturen. De band kiest daarna de beste clip en dat wordt de officiële video van het nummer, dat vanaf vrijdag in de winkels ligt. Maandag is het nummer al te downloaden via iTunes.Eerder deze maand werd al bekend dat Blof het nieuwe album van een virtueel extraatje zou voorzien. Het platform Pickering Player werd vernoemd naar Pickering House, het huis in Ierland waar de opnamen voor het nieuwe album plaatsvonden.

Met Pickering Player krijgen fans de mogelijkheid om het opnameproces van het nieuwe album te bekijken. Blof hoopt met het project de fans aan te zetten het schijfje te kopen en niet op illegale wijze de muziek te downloaden. Om toegang tot de virtuele opnamestudio te krijgen, fungeert de cd, die    begin volgende maand verschijnt, als sleutel.

Blof boekt u bij Twilight Entertainment