Bonnie st.Claire is laaiend op de VARAgids. Ze is niet te spreken over de foto en het interview. "“Het lijkt wel alsof er een grimeur bezig is geweest uit een horrorfilm."

Ze vertelt aan Shownieuws: "Alles wat er nu bij mij aan foutjes zitten in mijn gezicht – en die zitten er dankzij mijn 61 levensjaren – is zo benadrukt dat ik denk van: nou, dit is photoshoppen op de verkeerde manier.“

Ook over de uitwerking van het interview is ze niet te spreken. "De hele intonatie van het interview is neerbuigend en sneaky. Dan kan ik maar tot één conclusie komen en dat is dat er kwaadaardig opzet in het spel is. Ik heb spijt dat ik daar mijn tijd heb ingestoken."

Ze speelt dan ook met de gedachte om een kort geding aan te spannen tegen de VARAgids. "Misschien word ik wel zo kwaad dat ik denk: ik ga een kort geding tegen ze aanspannen. Weet ik veel.”

Chris Buur, hoofdredacteur van VARAgids, is het totaal niet met haar eens. "De VARAgids heeft zich braaf aan alle afspraken gehouden. Overigens vinden we dat Bonnie St. Claire zowel in tekst als in foto als een leuke vrouw naar voren komt, dus we vinden het jammer dat de aflevering van Stijlboek bij haar kennelijk zo slecht valt", vertelt hij aan mediacourant.nl.

Bonnie sprak in het interview haar onvrede over BNN uit, omdat de zender regelmatig haar extreem lage score van de Nationale IQ Test 2007 aanhaalt.

Bonnie St.Claire boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:telegraaf