Bonnie St.Claire en haar man Anne-Jan Jongbloed zijn hard aan het werk om hun huwelijk te redden. Na een heftige echtelijke ruzie eerder dit jaar wilden de twee niets meer met elkaar te maken hebben. "We pakken de draad weer op", laat de zangeres maandag weten aan De Telegraaf. "Het gaat nu erg goed tussen ons."

De 64-jarige St. Claire kampt al jaren met een alcoholverslaving, waardoor onlangs de bom barstte. "We hebben in het begin best veel met elkaar moeten praten. Er waren immers over en weer nogal wat rake uitspraken gedaan. En dat kun je niet zomaar onder het tapijt vegen natuurlijk."

"Maar hé, we zijn eind van het jaar tien jaar getrouwd", gaat de blondine verder. "Dat laten we natuurlijk niet zomaar tussen onze vingers doorglippen. Zoals je dat als volwassenen hoort te doen, hebben Anne-Jan en ik de lucht geklaard, waarna we een dikke streep onder het verleden hebben gezet. Zand erover en weer door."

Tijdens een echtelijke ruzie viel Jongbloed van een balkon, waarna een fikse breuk in zijn kuitbeen opliep. Hij is al een tijdje bezig met revalideren, en daar wil zijn ega hem nu graag bij helpen.

Waar ze kan, helpt Bonnie haar echtgenoot tijdens zijn revalidatieproces. "Anne-Jan beweegt zich nog altijd op twee krukken voort door ons huis. Gelukkig gaat het elke dag een beetje beter, wat het resultaat is van fysiotherapie. Over een week of twee moet hij weer voor controle komen en hopelijk mag hij dan een kruk minder gebruiken. Hoelang het in totaal nog duurt voordat hij weer helemaal op de been is, weet ik niet precies. Maar voor je gevoel gaat zoiets natuurlijk altijd te langzaam. Stukje bij beetje gaat het de goede kant op.