Marco Borsato kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste Marco & Friends-concert. "Wat een sfeer, wat een ambiance, wat een buitengewoon bijzondere avond", aldus de zanger op Twitter.

"Vandaag is een dag om nooit meer te vergeten", aldus een trotse Marco. "Mijn friends bewezen maar weer tot de top van Nederland te behoren en verwenden het publiek met talloze grote hits. Wat ben ik dankbaar! Ik zit in een euforische roes na te genieten van een perfecte avond."

Ook Paul de Leeuw laat via Twitter weten dat hij een topavond heeft gehad. "Heel de avond aan barretje gezeten tijdens concert op podium. Helaas vanavond alleen zingen, want Lieve Paul gaat ook door! Was leuk. Roel van Velzen nog nooit echt gezien (had niks met zijn lengte te maken) en Alain Clark en tranen gelachen met Guus. Guus en ik voelden ons net die 2 ouwe mannetjes op het balkonnetje bij de muppetshow! En ik vond Edwin Evers top op zijn drumstel."

De twee Marco & Friends-concerten zijn in het leven geroepen om de Symphonica in Rosso-concerten met Diana Ross te kunnen bekostigen. Haar concerten stonden op de tocht, vanwege het failissement van The Entertainment Group. Sterren als Jan Smit, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Yes-R, Alain Clark en Jeroen van der Boom treden gratis op om Marco Borsato uit de brand te helpen. Vanavond vindt het tweede en tevens laatste concert plaats.

Marco Borsato boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkhede.