Sieneke heeft toch nog iets overgehouden aan Shalalie-shalala en haar deelname aan het Eurovisie Songfestival! De 19-jarige zangeres bekostigde ermee haar in het oog springende operatie, die de jonge zangeres extra uitstraling en zelfvertrouwen geeft… Sieneke liet haar borsten vergroten!

„Jarenlang voelde ik me ellendig”, bekent Sieneke deze week in Weekblad Privé. „Maar nu niet meer!”

„Het komt eigenlijk allemaal doordat ik de laatste jaren enorm ben afgevallen. Ik raakte kilo’s kwijt, en ook van mijn borsten leek niets over te blijven. Toen was ik pas zestien en eigenlijk te jong om zo’n operatie te ondergaan. En juist toen ik zover was om het te laten doen, deed ik mee aan het Nationaal Songfestival en won ik nog ook. Waardoor ik het nóg drukker kreeg. Leuk natuurlijk, want het heeft me wel mijn bekendheid opgeleverd en heel veel werk. Daardoor kon ik het nu ook gemakkelijker betalen.”

„Maar ik heb me ook extra lang ellendig gevoeld, want als ik voor de spiegel stond… Maar dat gevoel is nu weg! Ach, het is toch ook geen taboe meer? Iedereen mag het nu weten: Sieneke is superblij, ik voel me weer vrouw!"