Brace heeft veel spijt van zijn criminele daden. "Ik heb er veel spijt van dat ik mensen heb teleurgesteld", vertelde de rapper aan RTL Boulevard.

 "Ik heb veel mensen teleurgesteld; mijn moeder, mijn dochtertje maar ook mijn vrienden." Door zijn acties moest zelfs één van zijn vrienden voor acht maanden de cel in.

Die vriend had een huis waarvan de huurder de huur niet op tijd betaalde. Brace wilde zijn vriend helpen en speelde voor eigen rechter. Om de huurder duidelijk te maken dat hij toch moest betalen, probeerde hij de huurder te ontvoeren. Ook wilde hij met de pinpas van de man geld opnemen.

"Ik heb een vergissing gemaakt en speelde teveel voor eigen rechter." Brace besefte op het moment van zijn daden niet waar hij mee bezig was. Totdat hij werd gearresteerd. "Ik had niet door dat het zo erg was wat ik deed. Toen ik werd gearresteerd was ik erg bang. Die angst die ik voelde, gun ik niemand."

De rapper moest een jaar geleden de cel in wegens vrijheidsberoving, poging tot afpersing, overtreding van de wapenwet en mishandeling. Hij kreeg een straf van 16 maanden cel, waarvan vier voorwaardelijk.

Brace boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf