Brigitte Nijman heeft haar nieuwe single, ‘Altijd Laat’, gelanceerd. Het lied, met tekst en muziek van René Schuurmans en Pieter van Schooten, is op het lijf geschreven van de sympathieke zangeres. ‘‘Altijd laat’ gaat over de gezelligheid van vrienden en familie en dat het niet uitmaakt, wie of wat je bent in het leven, bij je vrienden mag je je onbeschaamde zelf zijn, dat is zelfs een must!

En dan kan het nog wel eens heel laat worden in de kroeg, restaurant of gewoon thuis met een fles wijn en een goed gesprek!’, zegt Brigitte Nijman. ‘Ik had zin in een vrolijke plaat en René Schuurmans heb ik ontmoet tijdens een optreden, hij is samen met mijn vaste team mee gaan denken en ‘Altijd Laat’ is het resultaat!’
 
‘Altijd Laat’ is de derde single van Brigitte Nijman. Vorig jaar bracht ze de single Cd ‘De Mooiste Dag’ uit en begin dit jaar de zeer succesvolle single ‘Verslaafd aan jou’.  ‘Ik wil muziek maken dat een breed publiek aanspreekt en waar ik veel van mijzelf in kwijt kan. Muziek is een taal die iedereen spreekt en daar kun je heel veel emoties in kwijt.’
 
De laatste jaren was Brigitte veel te zien in rollen in musicals, zoals Sandy in ‘Grease’, Evita in ‘Evita’ en vele andere musicals. Maar ze deed ook veel muziektheaterproducties o.a. met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, de show ‘Musicals to the Max’, en naast Willeke Alberti in de theatervoorstelling ‘Goud’.

Ook is Brigitte Nijman te boeken voor een langer en uitgebreider optreden:

•    Presentatie Incl overleg met de klant en Brigitte Nijman.
•    3 x 15 min (of in 2 x 25 min)
•    Set 1: Musical repertoire
•    Set 2: Ballads en herkenbare rustige liedjes
•    Set 3: Feest, herkenbaar repertoire

Uitkoopgage/prijs € 2.495,- excl. 6% BTW excl.7% BUMA
Incl. geluid tot 350 personen.

Tijdens haar tape optreden zingt zij o.a de volgende liedjes: Een Hazes Medley, Songfestival Medley, Altijd Laat, Verslaafd aan Jou, Het is nog niet voorbij, De Glimlach van een kind, De Mooiste dag en Samen zijn.

Voor reguliere tape-optredens van 30 minuten is de Uitkoopgage/prijs € 1595,- excl. 6% BTW excl. 7% BUMA