Jeffrey Heesen heeft op maandagavond 14 september op de Parade in ‘s Hertogenbosch de BUMA NL Award Grootste Talent gewonnen. Voor deze publieksprijs konden fans tot 6 september hun stem uitbrengen.

“Het feit dat deze prijs door het publiek is gekozen maakt deze prijs extra waardevol voor mij. De afgelopen maanden heb ik ontzettend genoten van alles wat me overkomen is. Uiteindelijk bepaalt het publiek je succes, en daarom is deze prijs voor mij een bijzondere erkenning.”

Voor de 25-jarige Jeffrey is zijn carrière in 2015 in een stroomversnelling terecht gekomen. Begin dit jaar maakt hij een verpletterende indruk op het Nederlandse publiek in het SBS programma Bloed, Zweet En Tranen. Zijn performance en uitstraling worden door de juryteams bejubeld, en hiermee werd duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is. Door onder anderen gastoptredens bij Toppers In Concert en TV optredens in muziekprogramma’s heeft hij zijn reputatie gevestigd als Nederlandstalige topper.

De door Jeffrey zelf geschreven singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “De Wereld Is Van Ons” zijn inmiddels hits geworden. Momenteel werkt Jeffrey aan een album dat deze winter het levenslicht zal zien. Tijdens optredens vermaakt hij het publiek met zijn swingende repertoire.