Candy Dulfer (39) heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen en is klaar voor kinderen.

"Ik ben nu samen met een heel leuke man, van wie ik graag een kind wil", vertelt de saxofoniste in weekblad Primo. "Het lijkt me een verrijking van je relatie, maar ook een belasting. En ik ken mezelf: ik ga helemaal tot het gaatje voor mijn kind."

De identiteit van haar nieuwe vriend wil Candy, die in september veertig wordt, niet onthullen, wel is hij jonger dan zij. Hierdoor is ze toch wel bezig met haar aanstaande verjaardag: "Ik heb nu een jongere vriend, dat heeft daar ook wel mee te maken", legt ze uit. "Maar ik zal beperkingen altijd negeren en zo lang mogelijk jong blijven, net als mijn ouders."

Candy was vijftien jaar samen met muzikant Thomas Bank. Met hem werkte ze, ondanks de breuk, toch nog samen aan haar laatste album Funked up & chilled out. "Het was even ontzettend moeilijk, maar onze liefde voor muziek zit zo diep dat we toch de cd hebben afgemaakt", vertelt Candy. "We vonden het te erg als die plaat er niet zou komen. De cd is een mooi beeld van wat we gehad hebben samen."

Candy Dulfer boekt u bij Twilight Entertainment

 

Bron: Telegraaf