Grijp nu je kans! Speciaal voor de carnavalsweek van 10 t/m 18 februari 2015 heeft René Schuurmans besloten zijn gage aan te passen!

‘Veel cafe’s, discotheken en partycentra hebben het bijzonder moeilijk en ik wil, in deze voor hun belangrijke week, iets doen voor de organisatoren die hun nek uitsteken’.
De BRABANTSE KONING VAN HET FEEST, bekend van hits als ‘Laat de zon in je hart’ , ‘ Als ik haar Zie`, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, ‘Kom bij me terug’ en ‘Geniet van het Leven’  vindt het heerlijk om tijdens dit grootse volksfeest overal ‘de tent’ compleet op zijn kop te zetten. ‘Als Oer-Brabander ken ik het klappen van de zweep en weet ik wat er nodig is, zullen we maar zeggen’.

René Schuurmans mag zich al jaren rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!  Het plezier straalt van zijn optreden af en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op de meest uiteenlopende evenementen. In november van dit jaar verschijnt zijn nieuwe single, een absolute feestbom die zijn weerga niet kent!
 
Speciale Carnavalsgage: € 2.495,00 (incl. A-set/M-set)
Gage is excl. 7% BUMA excl. 6% BTW