Dutch Valley, het grootste festival van Nederlandse bodem, heeft zojuist bekend gemaakt wie de Mystery Guest is die op zaterdag 13 augustus zal schitteren in de Velsen Valley bij Spaarnwoude. Niemand minder dan Caro Emerald zal het grootste podium van Dutch Valley bestijgen voor een weergaloos concert.

Na een gedwongen periode van rust geeft de Nederlandse superster deze zomer weer vol gas. En waar kan dat beter dan op het hoofdpodium van het evenement met de meeste en grootste artiesten van eigen bodem: Dutch Valley Festival!

Sinds het uitbrengen van de CD ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ is Caro Emerald in recordtempo uitgegroeid tot één van de grootste sterren van Nederlandse bodem. Het album heeft 30 weken op nr. 1 gestaan in de Nederlandse Album Top 100. Daarmee verbrak ze het record van Michael Jacksons ‘Thriller’ die het 26 weken volhield op de 1e positie. Buiten de landsgrenzen groeit de populariteit van Emerald sterk. Zo is het album en de single ‘A Night Like This’ goud in Duitsland. Ook Engeland, een moeilijke markt voor Nederlands talent, lijkt als een blok te vallen voor ‘onze’ Caro.

Deze zomer staat Caro Emerald op een aantal gerenommeerde Europese festivals waaronder Milano Jazzin’ Festival, Zeltfestival Ruhr en Umbria Jazz. Maar op zaterdag 13 augustus staat deze Nederlandse trots op het Mainstage van Dutch Valley Festival.