Nog ruim één week zal men moeten wachten op het nieuwe album van Jannes! Het album met de ludieke titel De nieuwe van…. zal op 31 juli in de schappen liggen maar zal op 30 juli al exclusief te verkrijgen zijn na afloop van de albumpresentatie van Jannes die plaatsvindt op de Pulledagen in Hoogeveen.

 Speciaal is deze albumpresentatie zeker aangezien Jannes nooit eerder een album presenteerde tijdens een openbaar optreden. De vraag naar kaarten van eerdere albumpresentaties was altijd zo groot dat veel mensen niet konden komen gewoonweg omdat er niet meer mensen in de zaal paste. Jannes wilde deze keer iedereen de kans geven om aanwezig te zijn bij zijn albumpresentatie, vandaar dat er is gekozen voor de Pulledagen in de woonplaats van de Drentsche zanger.

Op donderdag 30 juli van 11.30 uur tot 12.15 uur zal Jannes zijn publiek trakteren een groot aantal van zijn nieuwe liedjes en natuurlijk op zijn grootste hits. Na afloop van het optreden zal er een signeersessie plaatsvinden en is er uiteraard tijd om op de foto te gaan met de sympathieke zanger. Jannes is erg opgewonden over de release zijn nieuwe album; “Ik kan bijna niet wachten om mijn fans de nieuwe nummers te laten horen, zelf ben ik enorm trots op dit album en hoop echt dat ook mijn fans de nieuwe liedjes het einde zullen vinden!”.

Op een reactie van de fans zal Jannes dus nog even moeten wachten maar de eerste single ‘Ietsie Pietsie’ van De nieuwe van…. is in ieder geval al juichend ontvangen. De single kwam in zijn eerste week van release binnen op nummer 5 in de Single Top 100 en wordt door alle fans nu al uit volle borst meegezongen. Ook op radio en TV is het nummer veelvuldig te horen en zien,’Ietsie Pietsie’ is deze week Hollandse nieuwe op RADIO NL en staat o.a. op de rotatielijsten van RTV Oost, RTV Drenthe, RTV Noord Optimaal FM, Radio Continu, TV oranje en TMF NL.

De nieuwe van.… is het 9e studio album van de Drentse volkszanger, wederom opgenomen in de studio van Jannes’ vaste producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Vanaf de eerste tonen van de single ‘Ietsie Pietsie’ wordt duidelijk dat we met Jannes te maken hebben: feest, up-tempo en vrolijkheid voeren de boventoon. Maar natuurlijk bevat de plaat ook meezingers (‘In ons café’, ‘Jij bent mijn zomerzon’) en ontroerende nummers (‘Zwevend naar geluk’ en ‘Daar is mijn haven’). De plaat is muzikaal rijker en de stem van Jannes klinkt beter dan ooit!

Deze komende zomer zal geheel in het teken staan van Jannes! Een CD-presentatie tijdens de Pulledagen in Hoogeveen, een uitgebreide regionale tour, landelijke aandacht op radio en TV, radio- en TV spots, interviews in kranten en bladen, een camping tour en volop (promotionele) optredens.

Jannes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.