Oude tijden herleven. 25 Jaar na de oprichting van het populaire meidentrio Centerfold is er een nieuwe formatie opgestaan…

Het nieuwe trio werkte de afgelopen tijd in een Londense studio aan een album. Samen met de producer van o.a. George Michael. De allereerste single heet Take me en komt maandag uit.

Het nieuwe Centerfold bestaat uit de Hollandse Samantha (22), de half-Egyptische Melissa (25) en de Zuid-Amerikaanse Rachel (25). Met hun mooie verschijning doen zij niet onder voor het oorspronkelijke trio: Laura Fygi, Rowan Moore en Cecilia de la Rie, later vervangen door Sandra Noach.

In de jaren tachtig werden gedurende vijf jaar wereldwijd hits gescoord met liedjes als Dictator, en de Golden Earring-klassieker Radar love. Tegelijkertijd met de lancering van hun debuutsingle Pump it up stonden ze naakt in de Playboy.

Hun einde was minder glorieus: kort na het verschijnen van hun laatste single beroofde Sandra zichzelf van het leven en hield de groep op te bestaan. Eerdere pogingen Centerfold opnieuw te formeren liepen tot nu toe op niets uit.