Eva Simons is binnenkort weer te zien in een talentenjacht. Gordon heeft de zangeres, die bekend werd met het programma Popstars – the Rivals, gevraagd als medecoach voor X Factor.

Voor de X Campus, de ronde die in de talentenjacht volgt op de audities, mag elk jurylid iemand meenemen. "Eva Simons is de dochter van mijn ex-vriendin", vertelt Gordon voor de camera van Novum Nieuws. De zanger had ongeveer een jaar relatie met achtergrondzangeres Ingrid Simons. "Dat schept een band. Het is mijn stiefdochter dus", lacht Gordon.

Angela Groothuizen wordt bijgestaan door de Amerikaanse zanger Matt Simons. "Ik was zo blij met hem, ik heb zo veel met hem kunnen bespreken", vertelt ze. "Ik heb echt wat aan hem gehad." Groothuizen werkte in het verleden wel eens samen met een minder gemotiveerde beroemdheid. "Dat was zo’n eikel. En dit was zo’n leuke man."

Naast Groothuizen en Gordon zitten Candy Dulfer en Ali B in de jury van X Factor. Wie zij meenemen naar de X Campus, is nog niet bekend. De talentenjacht komt vanaf vrijdag op tv.