The Partysquad zal hun comeback maken door eind mei met een nieuwe single te komen.

Hun eerste optreden zal half juni plaatsvinden in de hernieuwde club iT in Amsterdam. De twee dj’s Ruben en Jerry hebben er ontzettend veel zin in. "We gaan een set draaien en ons officieel opnieuw presenteren. We nodigen leuke, gezellige mensen uit en dat is het startsein", vertelt Ruben.

Nadat het duo een aantal optredens heeft gegeven aan het Nederlandse publiek, willen zij ook naar het buitenland gaan, waaronder naar Suriname. Ze zijn van plan om een zomerse tour te maken om hun funky beats ook in het buitenland te laten horen.

Zo’n anderhalf jaar geleden liep DJ Jerry een schedelbasisfractuur op bij een auto-ongeluk in Ibiza. Door de omstandigheden heeft hij een lange tijd geen muziek kunnen maken met zijn maatje. Wel heeft hij door het ongeluk een andere kijk op het leven gekregen, net als Ruben, die erg geschrokken was en meeleefde met zijn vriend. "We hebben beide met dit ongeluk een reality check gehad. We gingen ons realiseren dat we niet altijd moeten klagen over files of andere onbelangrijke zaken".

The Partysquad boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.