Na het succes van bijna 50 shows in de afgelopen tournee maakt Frans Bauer zich klaar voor een vervolg in het nieuwe seizoen. Frans Bauer in Concert IX is een show die je niet mag missen! In Vlaanderen is de vraag naar concerten groter dan ooit tevoren, er komt in het najaar een gloednieuw album.

De sympathieke Bauer is vanaf september wekelijks op Nederland 1 te zien met z’n eigen serie “Vive La Frans” en hij staat te popelen om zijn Vlaamse fans blij te maken met een nieuwe concertreeks.

Frans Bauer Live in Concert IX wordt net als zijn voorgangers een onderhoudend en avondvullend programma met natuurlijk … een lach, een traan, gezelligheid, maar bovenal veel feest met de allermooiste levensliedjes en grootste schlagers. Onder begeleiding van zijn "Holland Showband" worden alle hits van de afgelopen jaren ten gehore gebracht. Naast de hits staan ook de door Frans geschreven nieuwe liedjes centraal. Hij zingt zelfs liedjes, die nog niet eerder zijn verschenen en brengt enkele surprises. Snel wezen is de boodschap, voor deze niet te missen wervelende show!

Info & tickets : 003270- 25.20.20 – www.sherpa.be

De data:
11/01 Stadsschouwburg Antwerpen
08/02 Soeverein Lommel
14/02 Xpo Kortrijk
15/02 Kursaal Oostende
22/02 Oktoberhallen Wieze
15/03 Brabanthal Leuven
21/03 Capitole Gent ”